Castellano  |  Català
Atenció a Clients 93 260 88 00
  Inici | Qui som? | Informació
Cerca ràpida
  
Categories

QUI SOM?

La botiga online KUCUA.COM és el resultat d'un projecte impulsat conjuntament per les nostres ensenyes Frescuore i Cal Fruitós i que té com a principal objectiu la utilització de les noves tecnologies per apropar-te els nostres productes i compartir amb tu el nostre coneixement i l'experiència que hem adquirit com a professionals de la indústria alimentària des de 1986 i com productors en els nostres conreus on recolectem anualment més de 4000 tones de fruites per als nostres clients.

A través de KUCUA.COM t'oferim una forma àgil i senzilla per realitzar la compra dels teus productes frescos habituals. Podràs realitzar el procés de compra en molt menys temps que a la botiga tradicional. Per aquest canal eliminem la manipulació dels productes que es realitza a l’establiment i, t'oferim els mateixos productes que pots adquirir a qualsevol de les nostres 40 botigues obertes al públic i, per tant, amb les mateixes garanties de qualitat.

Comptes, a més, amb la comoditat de poder rebre la comanda al teu propi domicili o a la teva oficina. La comanda es prepara un màxim de 24h abans del lliurament, i t'arribarà fins a 12 hores abans que a les nostres pròpies botigues. Els productes són encara més frescos i et permetrà consumir-los durant un període de temps més llarg. Comprant a través de KUCUA.COM t'assegures que els productes frescos que consumeixes van del camp al nostre magatzem de distribució on preparem la teva comanda i, d'aquí, directament al teu domicili.

Prem en els enllaços FRESCUORE si vols conèixer de primera mà la informació corporativa de les nostres cadenes de fruiteries.

 

BOTIGUES FRESCUORE

ampliar el mapa

 
De l'hort a casa teva en tres passes
1 Tria els productes a traves del buscador ràpid o la llista de categories
Tria els productes a traves del buscador ràpid o la llista de categories
 
2 Afegeix els productes al cistell de la compra clicant al Carro
Afegeix els productes al cistell de la compra clicant al Carro
 
3 Sols queda finalitzar la compra triant el dia i l'hora de lliurament que més et convingui
Sols queda finalitzar la compra triant el dia i l'hora de lliurament que més et convingui
 
© 2011, Kucua Internet Services, S.L. | Condicions Generals | Privacitat | www.kucua.com | by INGECAL
Pujar