Castellano  |  Català
Atenció a Clients 93 260 88 00
  Inici | Qui som? | Informació
Cerca ràpida
  
Categories

INFORMACIÓ

Com comprar?

Comprar a través de KUCUA.COM és molt senzill; des de la pàgina principal de la nostra web podrà accedir a les fitxes dels diferents productes, seleccionar els que més l’interessin i afegir-los al carret de la compra. Al finalitzar la seva comanda haurà de confirmar amb el botó “Fer compra” i facilitar-nos les seves dades i l’horari d’entrega.

Si vostè ho prefereix també pot realitzar la seva comanda trucant al nostre telèfon 93 260 88 00.

A través del nostre servei d’atenció al client podrà consultar-nos qualsevol dubte dirigint-se a clients@donamvida.com o també a través del telèfon 93 260 88 00, de dilluns a divendres de 9h a 20h.

El preu inclou el transport?

En funció de la seva zona de lliurament (consultar la cobertura), si la seva comada supera un determinat import no hi ha cap cost addicional de transport. Si pel contrari no supera aquesta quantitat es cobraran transport que anirà inclos al preu final de la comada.

Com es realitza la meva comada?

Una vegada ens arriba la seva comanda confirmada nosaltres procedim a la seva preparació el mateix dia d’entrega que vostè hagi seleccionat per tal que els productes que rebi siguin frescos del dia.

Qui porta la meva comada?

En les poblacions de les comarques properes a Barcelona, els nostres repartidors li faran arribar la seva comada transportant-lo sempre a les nostres furgonetes refrigerades.

Per la resta de poblacions el lliurament es realitza mitjançant els serveis de MRW.

Quan arriba la meva comanda?

En les poblacions en que fem el repartimen amb transportista propi els nostres horaris d’entrega es divideixen en franges horàries de dues hores, repartint des de les 10 del matí fins les 10 del vespre. Vostè selecciona quina s’adapta millor a les seves necessitats.

Per a la resta de poblacions, el transportista MRW es compromet a fer el lliurament al llarg del dia seleccionat sempre que les dades de l'adreça siguin acurades i hi hagi una persona present per rebre la comanda.

Els productes estan garantits?

Garantim sempre la qualitat dels nostres productes. Si vostè rep un producte en mal estat li abonarem a la següent compra. I vostè només paga quan està conforme amb el gènere que li servim.

Com utilitzen les meves dades personals?

Les seves dades personals estan subjectes a la política de confidencialitat i no seran cedides a altres empreses sense el seu consentiment. La informació que vostè ens faciliti quedarà en un fitxer propietat de Kucua Internet Services, S.L. i sempre podrà modificar-la o cancel·lar-la dirigint-se al nostre correu electrònic clients@donamvida.com o també a través del nostre telèfon 93 260 88 00.

Quina és la forma de pagament?

Vostè pot realitzar el pagament en el moment de rebre la comada. Li pot pagar al nostre repartidor al comptat o bé mitjançant targeta de crèdit. Si el transportista és MRW, únicament podrà pagar amb tarjeta a través de la plataforma on-line.

També pot realitzar el pagament per anticipat al fer la comanda mitjançant targeta de crèdit. En aquest cas l’import de la factura serà l’import final.

Què passa si no estic a casa?

El nostre transportista intentarà posar-se en contacte amb vostè. Si això no es possible li deixarem una nota a la bústia conforme hem anat a entregar la seva comanda.

Si vostè ha autoritzat a algú per recollir la seva comanda li deixarem el gènere a la persona autoritzada.

 
De l'hort a casa teva en tres passes
1 Tria els productes a traves del buscador ràpid o la llista de categories
Tria els productes a traves del buscador ràpid o la llista de categories
 
2 Afegeix els productes al cistell de la compra clicant al Carro
Afegeix els productes al cistell de la compra clicant al Carro
 
3 Sols queda finalitzar la compra triant el dia i l'hora de lliurament que més et convingui
Sols queda finalitzar la compra triant el dia i l'hora de lliurament que més et convingui
 
© 2011, Kucua Internet Services, S.L. | Condicions Generals | Privacitat | www.kucua.com | by INGECAL
Pujar